We zoeken altijd meer dan iemand die een job kan

Wanneer we een nieuw talent zoeken om je bedrijf te helpen groeien weten we dat we meer dan zomaar een werknemer zoeken. We zoeken iemand waar je op kan vertrouwen. Waar het professioneel en persoonlijk mee klikt. Daarom stellen we nooit zomaar iemand voor, maar zoeken we zeer gericht.

Kwaliteit boven kwantiteit

Zowel Stein als Bart hebben reeds ervaring aan de beide kanten van de tafel bij een sollicitatiegesprek. Hierdoor weten ze exact wat je als bedrijf zoekt. Pas wanneer aan alle voorwaarden wordt voldaan wordt potentieel talent voorgesteld.

Beantwoord de ervaring aan de vereiste functie.
Klikt de persoonlijkheid met de bedrijfscultuur.
Is de afstand te overbruggen.
Is de goesting er om het bedrijf te helpen groeien.
Matched de intrinsieke drive van de werknemer.
KLANT AAN HET WOORD

Bart werkt meerdere dagen als consultant bij ons ter plaatse, maar ik kan hem ook laat op de avond of in het weekend bellen om raad te vragen.

Lut Borgers, Lacom
Nieuws
Het laatste HR nieuws

Optimaal bereikbaar op alle vlakken

We kozen de ligging van onze kantoren in Antwerpen, Herentals en Beringen strategisch zodat onze teams van Flanders@Work en Professionals@Work steeds vlot bereikbaar zijn voor onze
klanten in heel Vlaanderen.

Lees meer

Vind het talent dat je zoekt

We begonnen 2023, het jaar dat we ons 5-jarig bestaan mogen vieren, met de rebranding van Flanders@Work. De vraag die daarbij centraal stond:Hoe kunnen we met onze uitgebreide ervaring en unieke aanpak een breder publiek bereiken? Deze denkoefening resulteerde in een up-to-date look & feel en heldere boodschap, zowel voor potentiële werknemers als werkgevers.
Een boodschap die inspeelt op de zekerheid die we durven beloven. We gaan er na 5 jaar namelijk nog steeds vanuit dat je samen met ons vind wat je zoekt.

Lees meer