Samen sterk op deze domeinen

Werving en selectie

Professionals@Work gaat aan de slag om niet alleen een geschikte match voor te stellen, maar ook een toegevoegde waarde voor zowel bedrijf als kandidaat te creëren. Dit alles uiteraard binnen een confidentieel kader.

Outsourcing

Heb je intern nood aan ervaren HR- en salesondersteuning? Wij zorgen voor inhouse recruiters en HR-experts op basis van je noden. Zowel voor korte als lange duur.

Project

Door onze unieke aanpak en ruime ervaring met grotere projecten in nichemarkten (stilstanden in de chemie, festivals, bewakingssector, …) helpen wij onze klanten hun projecten tot een goed einde te brengen dankzij onze specifieke werking.

Payrolling

Door beroep te doen op onze payroll service zorgen we voor meer flexibiliteit voor je bedrijf. Wij ontzorgen je administratief en maken het mogelijk dat je zelf minder risico’s moet nemen. Perfect om te groeien!

Foto van onze experten bij Professionals@Work die je graag helpen met al je HR-noden.

Deel van Together@Work

Together@Work is een hecht team dat je bijstaat op HR-vlak. Of het nu betrekking heeft op werving en selectie, outsourcing of payrolling, Together@Work zorgt voor een oplossing op maat vanuit twee gespecialiseerde bedrijven; Flanders@Work en Professionals@Work.

 

Als onderdeel van Together@Work doe je beroep op een ruime experise in HR. Je geniet van onze ruime kennis van de mark en onze persoonlijke aanpak waardoor je steeds snel en efficiënt resultaten bereikt.

Logo Together@Work.
Nieuws
Het laatste HR-nieuws
Gevel van het nieuwe Professionals@Work kantoor in Herentals.

Optimaal bereikbaar op alle vlakken

We kozen de ligging van onze kantoren in Antwerpen, Herentals en Beringen strategisch zodat onze teams van Flanders@Work en Professionals@Work steeds vlot bereikbaar zijn voor onze
klanten in heel Vlaanderen.

Lees meer
Man zoekt op laptop naar de geschikte werknemer of werkgever.

Vind het talent dat je zoekt

In 2023, het jaar van ons vijfjarig bestaan, begonnen we met de rebranding van Flanders@Work. We vertrokken van onze kernvraag: “Hoe kunnen we met onze uitgebreide ervaring en unieke aanpak een breder publiek bereiken?” Deze denkoefening resulteerde in een up-to-date look & feel en heldere boodschap, zowel voor potentiële werknemers als werkgevers.
We gaan er na vijf jaar nog steeds vanuit dat je samen met ons vindt wat je zoekt, dat is de zekerheid die wij durven beloven.

Lees meer