We zoeken altijd naar iemand die meer dan een job kan

Wanneer we een nieuw talent zoeken om je bedrijf te helpen groeien, weten we dat we meer dan zomaar een werknemer zoeken. We zoeken iemand waar je op kan vertrouwen en waar het professioneel en persoonlijk mee klikt. Daarom stellen we nooit zomaar iemand voor, maar zoeken we zeer gericht.

Kwaliteit boven kwantiteit

Zowel Stein als Bart hebben reeds ervaring langs beide kanten van de tafel bij een sollicitatiegesprek. Hierdoor weten ze exact wat je als bedrijf zoekt. Pas wanneer aan alle voorwaarden wordt voldaan wordt potentieel talent voorgesteld.

Beantwoordt de functie met vereiste ervaring.
Klikt met de bedrijfscultuur.
Overbrugt de afstand.
Kijkt ernaar uit om het bedrijf te helpen groeien.
Matcht met de intrinsieke drive van de werknemer.
Blik achter de schermen bij onze trouwe klant Volvo Lacom.
KLANT AAN HET WOORD

Bart werkt meerdere dagen als consultant bij ons ter plaatse, maar ik kan hem ook laat op de avond of in het weekend bellen om raad te vragen.

Lut Borgers, Lacom
Nieuws
Het laatste HR-nieuws
Gevel van het nieuwe Professionals@Work kantoor in Herentals.

Optimaal bereikbaar op alle vlakken

We kozen de ligging van onze kantoren in Antwerpen, Herentals en Beringen strategisch zodat onze teams van Flanders@Work en Professionals@Work steeds vlot bereikbaar zijn voor onze
klanten in heel Vlaanderen.

Lees meer
Man zoekt op laptop naar de geschikte werknemer of werkgever.

Vind het talent dat je zoekt

In 2023, het jaar van ons vijfjarig bestaan, begonnen we met de rebranding van Flanders@Work. We vertrokken van onze kernvraag: “Hoe kunnen we met onze uitgebreide ervaring en unieke aanpak een breder publiek bereiken?” Deze denkoefening resulteerde in een up-to-date look & feel en heldere boodschap, zowel voor potentiële werknemers als werkgevers.
We gaan er na vijf jaar nog steeds vanuit dat je samen met ons vindt wat je zoekt, dat is de zekerheid die wij durven beloven.

Lees meer