Professionals@Work viert zijn vijfjarig jubileum met taart en kaarsjes.

Vijfjarig jubileum

Na de doorstart 5 jaar geleden onder leiding van Stein Wuyts kende Flanders@Work een sterke groei. Van 1 werknemer evolueerden ze naar 14 medewerkers voor het recruteren van talent in allerlei sectoren met bijhorende ondersteunende diensten voor de payroll hiervan. Bovendien is Flanders@Work nu actief vanuit 3 kantoren. Je vindt ze in Antwerpen, Herentals en Beringen.

Een vijfjarig jubileum is de perfecte gelegenheid om terug te blikken, vooruit te denken en hier en nu te optimaliseren. Om de samenwerking met Professionals@Work te verduidelijken voor nieuwe en bestaande klanten hebben we Together@Work bedacht. Zo zetten we nog meer in de kijker dat de beide ondernemingen nauw bij elkaar aansluiten en samen een betrouwbare HR-totaalleverancier vormen. Die herpositionering vroeg ook om een rebranding. We kozen voor een nieuw logo, een nieuwe website en een heldere campagne, die nu al te zien is op diverse kanalen. 

 

Daarmee stoppen de ambities echter niet. We zijn op dit moment actief op zoek naar een aantal recruiters om ons team te versterken. Belangrijk daarbij is dat we niet alleen ervaren mensen zoeken. Ook schoolverlaters of mensen die hun carriere een andere richting willen geven, zijn meer dan welkom. Dankzij een intensieve begeleiding en permanente opleidingen kunnen wij hen perfect op pad helpen. In de toekomst willen we ons netwerk ookverder uitbreiden: we zijn momenteel al actief in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen en bekijken de mogelijkheden om op termijn ook daar kantoren te openen.

 

We willen echter niet groeien om te groeien. Het afleveren van een kwaliteitsvolle totaalservice blijft het allerbelangrijkste. Daar zit onze meerwaarde en dat willen we zo houden.