Foto van onze experten bij Professionals@Work die je graag helpen met al je HR-noden.

Helemaal klaar voor een totaalservice

Door Flanders@Work en Professionals@Work samen te brengen onder Together@Work kunnen onze bestaande en nieuwe klanten profiteren van een waaier aan mogelijkheden op maat van hun noden.

1 + 1 = 3

Bij de beslissing om Together@Work op te richten zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Na veel wikken en wegen werd de knoop toch doorgehakt omdat we er steevast van overtuigd waren dat het onze beide bedrijven zou versterken. En dit zeker naar nieuwe klanten toe. Zij kunnen een eerste contact leggen met Together@Work. Op basis van dat eerste gesprek worden ze doorverwezen naar iemand van Flanders@Work of Professionals@Work zonder dat de deur naar het andere bedrijf daarbij gesloten wordt. Integendeel, door een samenwerking aan te gaan met Together@Work zijn onze klanten zeker dat ze bij ons altijd de juiste werkkrachten zullen vinden, ongeacht het profiel dat ze zoeken. 

We werken allemaal samen naar één doel. De naam Together@Work werd niet zomaar gekozen. Hij typeert onze huidige manier van samenwerken, waarbij de beide bedrijven één gemeenschappelijk doel dienen: Het samenbrengen van de juiste werkgever en werknemer, in alle transparantie en meteen met de nodige partnerships. Dit doen we zowel intern als met onze klanten. We blijven een aanpak op maat hanteren waarbij een nauw contact steeds prioriteit is voor ons.

 

 

Tijd voor een doordachte en gestage groei 

Hoewel de laatste 5 jaar fantastisch zijn geweest qua productiviteit en groei, hopen we dat het hier niet stopt. Door met Together@Work een gemeenschappelijke vlag te creëren om onze bedrijven onder te brengen, hopen we dat de beide bedrijven hier de vruchten van zullen plukken, en dit zowel qua workload als groei.


Een iets groter, maar vooral een goed samenhangend team  

Er zijn zeker nog ambities voor de volgende 5 jaar, al blijven we fan van kwaliteit boven kwantiteit. Groeien om te groeien, past niet bij ons. We willen vooral blijven inzetten op nauwe samenwerkingen. Is het hierbij nodig dat we ons team uitbreiden, dan zullen we dit zeker doen. Willen we plots heel Vlaanderen bedienen? Niet echt. Al spelen we wel met het idee voor een extra kantoor in de buurt van Linkeroever. Op die manier zouden we ook Oost-Vlaanderen kunnen servicen zonder dat onze teamleden heel het land moeten doorkruisen. Ook dat vinden we niet onbelangrijk voor ons team. We willen namelijk groeien, maar met een gezonde work-life balance. Verdubbelen in omzet en vervolgens je hele team een burnout bezorgen, lijkt ons geen goed plan. Al hopen we zeker dat het hier niet stopt en dat we binnen 5 jaar een nieuw magazine kunnen uitbrengen met minstens evenveel tevreden klanten. Fingers crossed!