Het team van Professionals@Work staat klaar voor jouw HR.

Tijd om professionals te professionaliseren

Professionals@Work is niets nieuw. Via deze vertakking bieden we onze unieke service aan aan bedrijven die specifiek nood hebben aan hogeropgeleide profielen. Toch bleef de branding en marketing omtrent Professionals@Work gedurende lange tijd op de achtergrond. In tegenstelling tot Flanders@Work zijn we voor Professionals@Work min of meer van een wit blad gestart. Onze service stond namelijk op punt, maar ons merkverhaal was nog niet 100% duidelijk. Dit hebben we na een uitgebreide denkoefening opgelost. We zijn dan ook super blij om het nieuwe Professionals@Work toe te lichten.

Succes maak je samen

Bij Professionals@Work geloven we in samenwerken om op lange termijn de beste resultaten te bereiken. Samen met ons, maar ook met de potentiële kandidaten of werkgever die je zoekt. Want wie snel wil gaan, gaat best alleen. Maar wie ver wil gaan, gaat beter samen.

Transparant van het begin tot het einde

Onze transparante aanpak is uniek in de sector. We geloven steevast in kwaliteit boven kwantiteit. Samen ontdekken we welke hoger opgeleide profielen jouw bedrijf nodig heeft en zoeken we de perfecte match op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hierbij garanderen we steevast exclusiviteit. Een kandidaat die perfect in aanmerking komt voor jouw bedrijf, wordt nooit voorgesteld aan een ander bedrijf. Dit strookt niet met onze visie op werknemers en bedrijven als unieke entiteiten die niet zomaar ingewisseld kunnen worden.

“Bij Professionals@Work geloven we in samenwerken om op lange termijn de beste resultaten te bereiken.”

Stein Wuyts

We zoeken altijd meer

Wanneer we een nieuw talent zoeken om je bedrijf te helpen groeien, weten we dat we meer dan zomaar een werknemer zoeken. We zoeken iemand waar je op kan vertrouwen en waar het professioneel en persoonlijk mee klikt. Hierbij zoeken we steevast in de diepte en geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Beter 2 kandidaten die de perfect match vormen dan 20 mogelijke kanshebbers.

In 2023 besloten we om @Work voor al onze bedrijven in het krachtig blauw te plaatsen in het logo. Steeds vergezeld door een andere kleur die de sector en onze aanpak kenmerkt. Hiermee zorgen we voor uniformiteit en samenhorigheid.